Перегляд за Автор "Бадрук, Юлія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання методу компексонометрії для визначення якості води(2014) Біла, Галина Миколаївна; Бадрук, Юлія Володимирівна; Гетьман, Інна Анатоліївна; Більська, Руслана Миколаївна; Олещенко, Яна РоманівнаУ харчовій промисловості первинним питанням при будь-якому технологічному процесові є питання вивчення якості води та її підготовка. In the food industry the primary issue in any of Technology The process is the study of water quality and its preparation.Документ Підвищення харчової цінності хліба шляхом внесення продуктів переробки конопляного насіння(2017) Бадрук, Юлія Володимирівна; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаРобота присвячена дослідженню впливу конопляного борошна на якість тіста, готових виробів та на харчову цінність хліба. Встановлено, що заміна 10 % пшеничного борошна першого сорту на конопляне борошно забезпечує найкращу якість тістових напівфабрикатів та хліба. Встановлено, що при споживанні 277 г хліба зі вмістом 10 % конопляного борошна збільшується відсоток покриття добової потреби організму людини у білках, жирах та клітковині на 8,2 %, 2 % та 11,5 % відповідно. The work is devoted to the study of the influence of cannabis flour on the quality of dough, finished products and on edible bread. It is established that the replacement of 10% of wheat flour of the first grade with hemp flour provides the best quality of test semi-finished products and bread. It has been established that when consuming 277 g of bread with 10% of cannabis flour, the percentage of covering the daily needs of the human body in proteins, fats and fiber by 8.2%, 2% and 11.5%, respectively, increases.Документ Шляхи підвищення харчової цінності хліба(2017) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Бадрук, Юлія Володимирівна; Федорова, Тетяна ОлексіївнаСтаття присвячена дослідженню впливу конопляного борошна на якість тіста, готових та на харчову цінність готових виробів. Встановлено, що заміна 10 % пшеничного борошна першого сорту на конопляне борошно забезпечує найкращу якість тістових напівфабрикатів та хліба. При додаванні 10 % конопляного борошна зменшується калорійність хліба, в 2,3 раз підвищується вміст клітковини, а також збільшується вміст незамінних амінокислот.