Перегляд за Автор "Байда, Андрій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання харчових рослинних порошків при виробництві кулінарних виробів(2014) Байда, Андрій; Польовик, Володимир ВікторовичОсновною перевагою порошкоподібних продуктів є їх швидка відновлюваність при доданні 80-90% рідини. Вони мають велику питому поверхню і відзначаються високою водопоглинальною спроможністю, яка в основному залежить від гідрофільності пектину, клітковини, їх здатності до набухання, структуроутворення. The main advantage of powder products is their fast recoverability when adding 80-90% liquid. They have a large surface area and are characterized by high vodopohlynalnoyu power, which mainly depends on the hydrophilic pectin, cellulose, their ability to swell, structure.