Перегляд за Автор "Бахтирьов, С. Д."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосування картоплепродуктів в хлібопеченні(2009) Бахтирьов, С. Д.; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна; Дробот, Віра ІванівнаРозглянуто можливість використання картоплепродуктів з метою затримання черствіння хлібобулочних виробів. Застосування картопляних пластівців в кількості 5% до маси борошна затримує черствіння на 35% порівняно з контролем.Документ Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах(2009) Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна; Бахтирьов, С. Д.Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.