Перегляд за Автор "Березуцький, Володимир Ілліч"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою (Патент на винахід № 1500)(1994) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Малиновський, Віталій Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Горбунов, Володимир Степанович; Сисоєв, Іван Аверьянович; Сухий, Леонід Олександрович; Зубач, Леонід Улянович; Томящук, Ігор Іванович; Старунь, Світлана Василівна; Березуцький, Володимир ІллічСпосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою, відрізняється тим, що, з метою поліпшення якості виробів шляхом збільшення вмісту начинки, скорочення тривалості випічки і збільшення термінів зберігання. У фруктову начинку додатково вводять гідрофільні термоактивні і термонестійкі добавки. Способ производства песочных пирожных с фруктовой начинкой, отличается тем, что, с целью улучшения качества изделий путем увеличения содержания начинки, сокращение продолжительности выпечки и увеличения сроков хранения. В фруктовую начинку дополнительно вводят гидрофильные термоактивные и термонестойкие добавки. The mode of production of sand cakes with fruit filling, characterized in that, in order to improve product quality by increasing the content of the filling, reducing the length of baking and extend shelf life. In fruit fillings additionally added hydrophilic thermosets and thermo hydrophilic additives.