Перегляд за Автор "Берзіна, Катерина Євгенівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Біосинтез глюконової кислоти Aspergillusniger(2020) Берзіна, Катерина ЄвгенівнаДокумент Біотехнологічні особливості прямого синтезу аскорбінової кислоти (вітамін С) за використання мікроорганізмів(2021) Берзіна, Катерина Євгенівна; Карлаш, Юрій ВасильовичПротягом останніх десятиліть активно ведеться пошук альтернативних шляхів виробництва аскорбінової кислоти, зокрема через питання до екологічності виробництва аскорбінової кислоти при використанні промислового методу. Було припущено, що вільні радикали є посередниками продукування бактерією Xanthomonas campestris MTCC 2286 аскорбінової кислоти. Вільні радикали були індуковані у X. campestris шляхом її обробки HOCl у три етапи. Це дозволило збільшити концентрацію аскорбінової кислоти в культуральній рідині до 20,4 г/л за 50 годин культивування, що в 13,6 разів більше, ніж прямий синтез аскорбінової кислоти дріжджами за умови росту на глюкозі.Документ Мікробіологічний синтез аскорбінової кислоти(2022) Берзіна, Катерина Євгенівна