Перегляд за Автор "Богдан, Олександр Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Поліфункціональний напівфабрикат у складі овочевого морозива(2021) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кучинський, Вячеслав Валерійович; Богдан, Олександр СергійовичВикористання поліфункціонального напівфабрикату, що містить купажовану олію, порошок зі шпинату, k-карагенан та карамельну патоку у складі овочевого морозива, дозволяє отримати готовий продукт з оригінальними смаковими, колірними властивостями, покращеними фізико-хімічними показниками якості, підвищеної харчової цінності та інтенсифікувати технологічний процес. The use of a multifunctional semi-finished product containing blended oil, spinach powder, k-carrageenan and caramel molasses in vegetable ice cream allows to obtain a finished product with original taste, color properties, improved physicochemical quality, increased nutritional value and intensify the process.Документ Підвищення біологічної цінності овочевих страв(2023) Богдан, Олександр Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПредметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу з нутом» (із заміною 30, 40, 50, 60 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.Документ Удосконалення овочевих страв за рахунок підвищення поживної цінності(2023) Богдан, Олександр Сергійович; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПредметом дослідження є овочеві страви, а саме «Овочеве рагу» приготоване за рецептурою №348 зі збірника рецептур страв; «Овочеве рагу зі спіруліною» (із додаванням 5, 10, 15, 20 г компоненту). В роботі були використані теоретичні та органолептичні методи дослідження.Документ Удосконалення технології овочевих страв для молодіжного кафе(2023) Богдан, Олександр Сергійович