Перегляд за Автор "Бондаренко, Дар’я Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості технологічних процесів з електроконтактним нагріванням у харчових виробництвах(2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Михайлов, Богдан Валерійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Бондаренко, Дар’я ЮріївнаАктуальним напрямом наукових досліджень, з метою вдосконалення харчових виробництв, є створення процесів з електроконтактним нагріванням. Раціональне здійснення таких процесів можливе лише за умов ретельного аналізу кожного конкретного процесу. Розглянуті процеси електроплазмолізу, електрофлотації, електростимуляції та ЕКН можуть бути застосовані як окремі, так і в різноманітних комбінаціях.