Перегляд за Автор "Бондаренко, Дмитро Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу пектинів різних виробників на показники якості термостабільної начинки(2016) Бондаренко, Дмитро Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведені дослідження впливу пектинів різних виробників на показник сухих речовин у начинці The influence of pectins from different manufacturers to measure solids in stuffingДокумент Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинки(2016) Бондаренко, Дмитро Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Корецька, Ірина ЛьвівнаКлючовим моментом дослідження є вибір найякіснішого зразка пектину, технічна документація якого відповідає наданим характеристикам, а сам пектин буде найкращим для використання його в технологіях солодких страв. The key point of the study is to choose the best quality sample pectin technical documentation which meets the characteristics, and the pectin is ideal for use in technologies desserts.