Перегляд за Автор "Буша, Олексій Олексійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас(2001) Буша, Олексій Олексійович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь МиколайовичНаведено дані по використанню кукурудзяного борошна та пектинів у виробництві кров'яних ковбас. Рrovides data on the use of corn flour and pectin in the production of blood sausages.Документ Спосіб приготування корму для котів і собак (Патент № 82777)(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Буша, Олексій Олексійович; Герасименко, Марина Юріївна; Дикун, Світлана ВасилівнаФормула корисної моделі: Розроблено спосіб приготування корму для котів та собак, що включає подрібнення кісткових залишків в два етапи та термічну обробку суміші, який відрізняється тим, що подрібнення на другому етапі проводять до фракції 0,5-0,9 мм, після чого проводять термічну обробку протягом 2,0-2,4 годин, при температурі 85-90 °С.Документ Сучасний асортимент кормів для домашніх тварин(2013) Пасічний, Василь Миколайович; Буша, Олексій Олексійович; Вайлускова, Є. О.Дано класифікацію і перспективні напрямки розробки технологій кормів для домашніх тварин. Classification and future directions of technology development of pet food was presented in this conference.Документ Технологія м’яса та м’ясних продуктів : підручник(2006) Клименко, Михайло Миколайович; Віннікова, Людмила Георгіївна; Береза, Іван Григорович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Буша, Олексій Олексійович; Ткаченко, Катерина ДеміївнаПодано характеристики основних видів забійних тварин, птиці та кролів.Наведено хімічний склад, технологічні та біологічні властивості м’яса. Описано асортимент продукції; технологію забою і первинної переробки худоби, свиней, птиці та кролів; оброблення продуктів забою та яєць; виготовлення ковбасних виробів, напівфабрикатів і м’ясних консервів; виробництво кормової та технічної продукції з м’ясної сировини. Особливу увагу приділено проблемам ресурсозаощадження в м’ясній галузі, виробництва комбінованих м’ясних продуктів, якості м’ясних виробів, санітарно-гігієнічним, економічним питанням і перспективам розвитку технології м’яса та м’ясних продуктів.