Перегляд за Автор "Васильков, Володимир Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз машин для формування котлетних виробів з використанням принципу Парето(2018) Васильков, Володимир Володимирович; Чепелюк, Олександр МиколайовичВ роботі було досліджено вісім сучасних машин для формування котлетних виробів із різними формуючими механізмами, кожна з яких має свої переваги і недоліки. У відповідності з методом Парето, найбільш доцільно обрати машину італійського виробництва La minerva C/Е 653. Вона має високу продуктивність, займає меншу площу та має нижчу потужність порівняно з іншими. In this work, eight modern machines for the production of cutlet wares with different molding mechanisms were investigated, each of which has its advantages and disadvantages. In accordance with the Pareto method, it is best to choose Italian machine produced by La minerva C/E 653. It has high performance, has a smaller area and has lower power compared to others.Документ Багатокритеріальний вибір обладнання для формування котлетних виробів(2019) Васильков, Володимир Володимирович; Чепелюк, Олександр Миколайович; Чепелюк, Олена ОлександрівнаСуть, можливості і результати застосування трьох методів багатокритеріального вибору – спектрального аналізу, Парето і відстані до мети – продемонстровані на прикладі оцінювання технічного рівня машин для формування котлетних виробів невеликої продуктивності. Розглянуто вісім зразків обладнання провідних виробників. В якості показників, які порівнювалися, обрано продуктивність, споживану потужність, місткість завантажувального бункера, габарити і масу обладнання. Враховано вагомість кожного із перерахованих показників.The essence, possibilities and results of the application of three methods of multicriteria choice – spectral analysis, Pareto and distance to the goal – are demonstrated on the example of the technical level evaluation of low-productivity burger forming machines. Eight samples of equipment from leading manufacturers are considered. As indicators, which were compared, the productivity, power consumption, capacity hopper, overall sizes and weight of equipment were selected. The importance of each of these indicators is taken into account.Документ Дослідження процесу формування котлетних виробів(2019) Васильков, Володимир Володимирович; Чепелюк, Олександр МиколайовичРозробка і удосконалення промислового обладнання для формування січених напівфабрикатів потребує обґрунтування доцільності запровадження запропонованих рішень. Визначальним параметром для формування котлетних виробів є розподіл тиску в робочій зоні. Факторами, які впливають на перебіг процесу, є частота обертання нагнітальних лопатей і пов’язана з нею швидкість руху поршня. Передбачена можливість регулювання частоти обертання з допомогою частотного перетворювача в межах 0…60 об/хв. Вимірювання тиску здійснюється тензодатчиками FSR-402 та FSR-408 фірми Interlink Electronics. Для проведення досліджень процесу формування котлетних виробів розроблена експериментальна установка, яка дасть можливість отримати результати, необхідні для визначення раціональних конструктивних і режимних параметрів роботи обладнання та порівняти їх з отриманими при імітаційному моделюванні.The development and improvement of industrial equipment for the chopped semi-finished products forming requires substantiation of the feasibility of proposed solutions introducing. The decisive parameter for the burger products forming is the pressure distribution in the working area. The factors that influence the process progress are the frequency of rotation of the feeding blades and the speed of the piston associated with it. It is possible to adjust the rotation frequency using a frequency converter within 0 ... 60 rpm. The pressure measurement is carried out by strain gauges FSR-402 and FSR-408 of Interlink Electronics. For conducting researches on the forming process of burger products, an experimental installation has been developed that will provide the opportunity to obtain the results necessary to determine the rational structural and regime parameters of the equipment operation and compare them with the obtained results of the simulation modeling.