Перегляд за Автор "Василюк, А. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання картопляних пластівців у виробництві хлібобулочних виробів(2011) Василюк, А. В.; Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія ІванівнаРозглянуто можливість використання картопляних пластівців з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування картопляних пластівців в кількості від 3 до 5% покращують органолептичні та фізико-хімічні показники якості хлібобулочних виробів. The possibility of using potato flakes to prevent staling process of bakery products. Found that the use of potato flakes in an amount of from 3 to 5% improved organoleptic and physico-chemical quality of bakery products.