Перегляд за Автор "Веремчук, Павло"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Смако-ароматичні прянощі, які використовують у технології ковбас(2024) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Веремчук, ПавлоПряно-ароматичні суміші із прянощів складають для створення неповторних насичених ароматів і смаків для виробництва ковбас. У складі сумішей як обов’язкові компоненти зустрічаються перець чорний, паприка, кмин, мускатний горіх, кардамон. Аромат і смак таких сумішей характеризується переважною ноткою чорного перцю та солодкої паприки, надає яскравий смак та насичений аромат ковбасам. Проведений аналіз смако-ароматичних прянощів показав, що використання східних прянощів, таких як зіра, уцхо-сунелі або пажитник грецький, у виробництві напівкопчених ковбас дозволить збагатити та урізноманітнити смакові і ароматичні характеристики продукту