Перегляд за Автор "Винник, Вікторія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Організація та технологія приготування напоїв на основі матчі для спеціалізованих закладів ресторанного господарства(2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Винник, Вікторія ВіталіївнаОхарактеризовано матчу як перспективну сировину для виробництва напоїв у спеціалізованих закладах ресторанного господарства. Matcha is characterized as a promising raw material for the production of beverages in specialized establishments of the restaurant industry.Документ Принцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарства(2023) Винник, Вікторія Віталіївна; Дяченко, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан ВолодимировичСистема кольорового кодування легко впроваджується у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) і має безліч переваг для поліпшення гігієнічних умов у рамках програм-передумов HACCP. Застосування професійного інвентарю різних кольорів мінімізує ризик перехресного забруднення в ЗРГ, покращує безпечність сировини, напівфабрикатів, харчової продукції. The color coding system is easily implemented in the restaurant industry and has many advantages for improving hygienic conditions within the framework of HACCP prerequisite programs. The use of professional inventory of different colors minimizes the risk of cross-contamination in the food processing industry, improves the safety of raw materials, semi-finished products, and food products.Документ Розширення асортименту салатів для салат-бару(2023) Винник, Вікторія ВіталіївнаДокумент Сучасні методи обслуговування в закладах ресторанного господарства(2021) Винник, Вікторія Віталіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаМетою досліджень є виявлення інноваційних методів обслуговування, що впливають на розвиток та підвищення ефективної діяльності закладів ресторанного господарства. The purpose of the research is to identify innovative service methods that affect the development and increase of the effective activity of restaurant establishments.