Перегляд за Автор "Возіян, Вікторія"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення показників якості житньо-пшеничного хліба, збагаченого куркумою та насінням соняшнику(2019) Возіян, Вікторія; Солодко, Лілія МиколаївнаВикористання у виробництві хлібних виробів такої нетрадиційної рослинної сировини, як куркума та насіння соняшника дозволить створити хліб житньо-пшеничний оздоровчого призначення з високими органолептичними, фізико-хімічними показниками якості, що знаходяться в межах значень, встановлених нормативною документацією. The use in the manufacture of cereal products such alternative vegetable raw materials like turmeric and sunflower seeds will create bread rye-wheat health-improving purposes with high organoleptic, physico-chemical parameters of quality, which are within the limits set normative documentation.Документ Розроблення нового виду йогурту, збагаченого курагою та ягодами журавлини(2020) Гойко, Ірина Юріївна; Возіян, ВікторіяПоказано перспективність використання кураги та пюре журавлини у якості функціональних інгредієнтів для збагачування йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using dried apricots and cranberry puree as functional ingredients for yogurt enrichment are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.