Перегляд за Автор "Волинська, Леся Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві кондитерських борошняних виробів(2018) Волинська, Леся Сергіївна; Кравчук, Надія Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаДосліджено доцільність використання пюре з пророщених бобів мунг (маш) при виробництві борошняних кондитерських виробів та перспективи впровадження даних виробів в заклади ресторанного бізнесу. The expediency of using puree mung (mash) beans in the production of flour confectionery products and the prospects for the introduction of these products in the restaurant business has been investigated.Документ Фальсифікація соків та методи її виявлення(2017) Волинська, Леся Сергіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі розглянуто методи ідентифікації і фальсифікації соків. Methods of identification and falsification of juices.