Перегляд за Автор "Вітряк, Олександр Петрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Двопродуктовий спосіб. Комплексна переробка меляси й зерна при виробництві спирту та хлібопекарських дріжджів(1996) Олійничук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Іващенко, І.; Вітряк, Олександр Петрович; Ярославський, О.Встановлено можливість використання післяспиртової барди виробництва спирту та хлібопекарських дріжджів для приготування замісу при переробці зерна, що створює умови для організації комплексної маловідходної технології спирту і дріжджів із зерна та меляси.Документ Підвищення біологічної стійкості ферментованого напою «Віталон»(2000) Вітряк, Олександр Петрович; Прибильський, Віталій Леонідович; Тодосійчук, Сергій Романович; Домарецький, Віталій АфанасійовичДосліджували вплив консервантів, освітлювачів, ультразвукової, надвисокочастотної і термічної обробки а життєдіяльність мікроорганізмів культури Medusomyces gisevii V в готовому напої. The effect of preservatives, lighting, ultrasonic, microwave and heat treatment and the activity of microorganisms Medusomyces gisevii V culture in the finished beverage.