Перегляд за Автор "Гавриленко, Вікторія"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Натуральні барвники в складі харчових продуктів(2014) Івчук, Надія Павлівна; Гавриленко, Вікторія; Кравченко, Ярослав АндрійовичПроведені дослідження показали, що виробники харчових продуктів надають перевагу таким натуральним харчовим барвникам як каротини (20% досліджуваної продукції), маслосмоли паприки (20%), карамельний колер (15%), куркумін (11%) та кармін (9%). Решта натуральних харчових барвників зустрічаються менше, ніж у 6% харчових продуктів. Studies have shown that food producers prefer this natural food coloring as carotenes (20% of the investigated products) maslosmoly paprika (20%), caramel Kohler (15%), curcumin (11%) and carmine (9%). The remaining natural food dyes found less than 6% of food.Документ Синтетичні барвники в складі харчових продуктів(2014) Гавриленко, Вікторія; Кравченко, Ярослав Андрійович; Івчук, Надія ПавлівнаПроведені дослідження показали, що основну масу харчових продуктів з небезпечними для здоров'я синтетичними харчовими барвниками складають кондитерські вироби (62,5%) та безалкогольні напої (15%). Саме ці ласощі найчастіше споживають діти, тому й існує реальна загроза їхньому здоров'ю та майбутньому нації. Studies have shown that the bulk of the food of the health hazard synthetic food dyes make confectionery (62.5%) and soft drinks (15%). These treats often eat children, so there is a real threat to their health and future of the nation.