Перегляд за Автор "Галак, Дмитро Георгієвич"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання ефекту кавітації у технології пивного сусла(2002) Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Галак, Дмитро ГеоргієвичВ роботі визначені основні параметри, при яких явище кавітаціі сприяє кращому екстрагуванню та ізомеризації гірких речовий хмелю. In this paper, the basic parameters under which the phenomenon of cavitation promotes better extraction and isomerization of bitter hops material.Документ Дослідження ізомеризації хмелю при підготовці пивного сусла до бродіння(2003) Галак, Дмитро Георгієвич; Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичДокумент Сучасні способи контролю і прогнозування стійкості пива(2006) Галак, Дмитро Георгієвич; Марчук, Людмила Сергіївна; Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичСтійкість пива є найважливішим показником його конкурентоспроможності на внутрішньому, а особливо на світовому ринку. Здатність пива протистояти біологічним помутнінням викликаним життєдіяльністю контамінантів та колоїдним помутнінням, внаслідок взаємодії активних складових пива з утворенням осаду, є необхідним показником при експорті пива. The stability of beer is an important indicator of its competitiveness in domestic and especially the global market. The ability to resist biological beer turbidity caused by vital functions colloidal contaminants and turbidity, due to the interaction of the active ingredients of beer sediment is a necessary measure for export beer.