Перегляд за Автор "Гейнак, Олена Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Покращення діяльності готельного комплексу «Поділля» у контексті оптимізації операційної діяльності(2019) Гейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Стахурська, Лілія ВацлавівнаНа сьогоднішній день надзвичайно важливим є планове вивчення та аналіз економічної ефективності діяльності готелів країни, а також їх економічної та соціальної програми розвитку. Вагомим аспектом у цьому є вивчення саме такої економічної категорії як операційний дохід. Today it is extremely important to plan the study and analysis of the economic efficiency of hotels in the country, as well as their economic and social development program. An important aspect in this is the study of precisely such an economic category as operating income.Документ Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства(2019) Гейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дочинець, Інга ВікторівнаСтаття присвячена розробці страви “Салат з курятиною, грушею та авокадо”, що додатково збагачений клітковиною та поліненасиченими жирними кислотами, які містяться в авокадо, також розраховано енергетичну цінність страви Т he article is devoted to the development of a dish "Salad with a chicken, pear and avocado", an additional enrichment with cellulose and polyunsaturated fatty, contained in the avocado, as well as the calculation of the energy value of the dishДокумент Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарства(2019) Гейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга ВікторівнаПроведено аналіз використання олії конопляної і авокадо, що дозволяє значно збагатити продукт поліненасиченими жирними кислотами та наблизити його жирнокислотний склад до рекомендованих норм. An analysis of the use of hemp oil and avocado has been carried out, which allows enriching the product with polyunsaturated fatty acids and bring its fatty acid composition to its recommended standards.