Перегляд за Автор "Гейнце, Вікторія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання інулину та пектину для виробництва профілактичних продуктів(2013) Гейнце, Вікторія Віталіївна; Писарєв, Максим Григорович; Бессараб, Олександр СеменовичКоренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Пектини топінамбура належать до пектинів з високим ступенем етерифікації. Цим вони прирівнюються до найякісніших сортів пектинів з яблук і цитрусових і навіть перевершують їх. Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. Pectins belong to artichoke pectin with a high degree of esterification. These are equivalent to the highest quality grades of pectin from apples and citrus, and even surpass them.Документ Дослідження процесу екстракції топінамбура за різних режимів(2012) Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Гейнце, Вікторія ВіталіївнаВ статті розглянуті технологію отримання екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів екстрагування топінамбура під вакуумом. In the article the technology to extract from artichoke. The basic results of the different technological regimes extraction artichoke under vacuum.Документ Повидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180)(2015) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Гейнце, Вікторія Віталіївна; Турчин, Владислав ЮрійовичПовидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acid