Перегляд за Автор "Геращенко, Н. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження використання клітковини насіння гарбуза в технології хліба(2014) Геращенко, Н. І.; Фалендиш, Наталія ОлексіївнаХлібобулочні вироби є одним з найуживаніших продуктів харчування. В сучасних умовах життя встановлено, що здоров'я людей зумовлене якістю харчування та екологічними факторами. Тому доцільно використовувати овочеву сировину, яка не тільки позитивно впливає на технологічний процес і якість готових виробів, але й збагачувати їх біологічно активними речовинами. Bakery is one of the most common foods. In modern conditions of life found that health caused by quality nutrition and environmental factors. It is therefore advisable to use vegetable raw materials, which not only has a positive effect on the process and quality finished products, but also enrich their biologically active substances.Документ Перспективи використання клітковини насіння гарбуза в технології хлібопечення(2015) Геращенко, Н. І.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Федорова, Тетяна ОлексіївнаСтаття присвячена дослідженню впливу клітковини на показники якості хліба та збереження його свіжості в процесі зберігання. Встановлено, що додавання клітковини насіння гарбуза при замісі тіста підвищує харчову цінність виробів, збагачуючи їх білком, вітамінами та мінеральними речовинами, а також сповільнює їх черствіння. The article investigates the impact fiber quality parameters in food freshness and safety during storage. It was established that the addition of fiber in pumpkin seeds dough increases the nutritional value of products, enriching them with protein, vitamins and minerals, as well as slowing them staling.