Перегляд за Автор "Германчук, Андрій Іванович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив відносної вологості на процес гігротермічної обробки тістових заготовок(2014) Германчук, Андрій Іванович; Хоменко, Олег; Левицький, Володимир; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичПідвищення відносної вологості середовища робочої камери в зоні гігротермічної обробки призводить до збільшення тривалості конденсації вологи на поверхні тістової заготовки та кількості сконденсованої пари за рахунок підвищення температури точки роси, інтенсифікації прогріву поверхневих і внутрішніх шарів тістової заготовки. Increase the relative humidity of the environment in the area of the working chamber hihrotermichnoyi treatment leads to an increase in the duration of condensation on the surface of the dough piece and the number of condensed vapor by raising the dew point temperature, intensification of warming surface and inner layers of the dough piece.Документ Вплив відносної вологості середовища пекарної камери на перебіг процесу гігротермічної обробки тістових заготовок(2014) Германчук, Андрій Іванович; Хоменко, Олег; Левицький, Володимир; Теличкун, Володимир ІвановичЗбільшення відносної вологості середовища призводить до підвищення інтенсивності процесу конденсації пари на поверхні тістових заготовок, що в свою чергу призводить до зменшення часу обробки та зменшення втрат від упікання. Отримані результати використано для розрахунку тепломасообмінних процесів при гігротермічній обробці. Increase the relative humidity of the environment increases the intensity of the process of condensation of vapor on the surface of the dough pieces, which in turn leads to a reduction in processing time and reduce losses from upikannya. These results were used to calculate the heat and mass transfer processes at hihrotermichniy processing.Документ Вплив параметрів середовища на тепло перенесення при випіканні пшеничного хліба(2014) Германчук, Андрій Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичНайбільш енерговитратною ділянкою хлібопекарського виробництва є випікання. Тому удосконалення пічних агрегатів - актуальна науково-технічна проблема, для вирішення якої необхідно провести дослідження процесів, які відбуваються в печі, на основі яких розробити енергозберігаючі технології. The most energy-intensive production area of the bakery is baking. Therefore, improving the ovens - the current scientific and technological problems, whose solution is necessary to study the processes taking place in the oven on which to develop energy-saving technology.Документ Дослідження впливу геометричних параметрів хліба на тепломасообмінні процеси(2012) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Германчук, Андрій ІвановичВизначено вплив геометричних параметрів хліба на інтенсивність тепломасообмінних процесів. Запропоновано при визначенні еквівалентного геометричного розміру враховувати коефіцієнт співвідношення розмірів. Отримана формула для визначення площі поверхні круглого подового хліба. Встановлена залежність еквівалентного розміру від співвідношення діаметру заготовки до її висоти. The influence of geometrical parameters of bread on the intensity heat and mass transfer processes. It is proposed to determine the equivalent geometric factor to take into account the coefficient of size ratio. We obtain a formula for determining the surface area of Round bread. Established the dependence of equivalent size on the ratio of the diameter of blanks to its height.