Перегляд за Автор "Глошанчук, Катерина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив рН на зброджування меляси різними расами дріжджів(2016) Глошанчук, Катерина Олександрівна; Дячик, Юрій Петрович; Куц, Анатолій Михайлович; Мудрак, Тетяна ОмелянівнаДослідити вплив рН стерильного сусла на морфологію клітин та бродильну активність різних рас дріжджів, динаміку зброджування сусла та якість спирту. To investigate the effect of pH on the morphology of sterile wort and fermentation activity of cells of different races yeast mash fermentation dynamics and quality of alcohol.Документ Дослідження та удосконалення технології зброджування мелясного сусла з використанням нової осмофільною термотолерантною расою дріжджів(2016) Глошанчук, Катерина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Мудрак, Тетяна ОмелянівнаДослідити технологічні властивості нової осмофільної термотолерантної раси дріжджів В-16, яка була селекційована на кафедрі біотехнології продуктів і виноробства, в умовах зброджування мелясного сусла підвищеної концентрації сухих речовин.Документ Соціально-етнічні особливості розвитку України: історія і сучасність(2014) Глошанчук, Катерина Олександрівна; Пилипенко, Олександр ЄвгенійовичЕтнос формується на основі єдності території та економічного життя, але в процесі історичного розвитку багато етносів втрачають спільність території і частини їх проживають на території інших народів, де формують етнічні групи, які втім зберігають основні ознаки свого етносу. Ethnicity is based on the unity of territory and economic life, but in the historical development of many ethnic groups lose their common territory and part of their living in other nations, which form the ethnic groups which however retain the basic features of their ethnic group.