Перегляд за Автор "Гніденко, Л. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тіста(2003) Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Куцик, Т. Г.; Гніденко, Л. М.Показано можливість застосування таких добавок тваринного походження, як сухий яєчний білок і желатин для підвищення харчової цінності макаронних виробів, вивчено їх вплив на якість клейковини макаронного тіста з використанням ферментного препарату, що сприяє поліпшенню якості виробів. It has been shown that albuminous additives of animal origin – dry egg white and gelatin – increase food value of macaroni products. Effect of using these additives to the gluten of macaroni dough with enzymatic improver has been researched.