Перегляд за Автор "Голуб, Ігор Андрійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ультразвукові дослідження набухання крохмалів у воді(2014) Бойко, Марина Іванівна; Голуб, Ігор Андрійович; Лазаренко, Михайло Васильович; Баглюк, Сергій ВолодимировичЗастосування різноманітних способів оброблення нативного крохмалю дає змогу суттєво змінити його будову і властивості, до яких, насамперед, належить гідрофільність. Крохмалі зі зміненими гідрофільними властивостями утворюють велику групу модифікованих крохмалів, які мають властивість до набухання. Apply various methods of treatment of native starch enables to change its structure and properties, which primarily belongs hydrophilicity. Starches modified with hydrophilic properties form a large group of modified starches that have the ability to swell.