Перегляд за Автор "Гордієнко, Я. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання пектинів для поліпшення якості макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами(2012) Юрчак, Віра Гаврилівна; Карпик, Галина Вікторівна; Гордієнко, Я. О.Досліджено вплив високометоксильованого та низькометоксильованого пектину на основні показники якості макаронних виробів, виготовлених з додаванням висівок. Визначено оптимальне дозування пектину. Вивчено вплив пектину на процеси тістоприготування і сушіння та на форми зв’язку вологи з матеріалом в макаронному тісті з висівками. An influence of a high methoxyl pectin and a low methoxyl pectin on the main factors of value of macaroni products, made with mill offals, was researched. The optimal pectin dosage measurement was determined. Its influence on the processes of dough-making and drying, also forms of connection between moistness and the material on pasta dough, made with mill offals, was studied.