Перегляд за Автор "Гребонос, Катерина Ігорівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження якості раціонів харчування(2018) Кузьмін, Олег Володимирович; Вовк, Ганна Михайлівна; Гребонос, Катерина Ігорівна; Радькевич, Світлана Миколаївна; Роман, Тетяна ОлександрівнаПроведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.Документ Методи оцінювання якості кулінарної продукції(2017) Гребонос, Катерина Ігорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.Документ Методи оцінювання якості кулінарної продукції(2017) Гребонос, Катерина Ігорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.Документ Морінга у складі функціональних напоїв(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Гребонос, Катерина ІгорівнаРозроблено рецептуру смузі «Морінга» функціонального призначення для людей, які страждають на ожиріння. The Moringa smoothies for functional purposes for people suffering from obesity.