Перегляд за Автор "Гринчин, І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Модернізація вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю з встановленням пристрою для введення цукрового розчину(2014) Гринчин, І.; Коцюбанський, Андрій МиколайовичВикористання модернізованого вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю покращує загальний гідродинамічний стан в нижній частині апарата, що в свою чергу покращує якість отриманого продукту, зменшує витрати на процес варки а також зменшує час процесу кристалізації за рахунок покращення загальних умов тепломасообміну. Using the upgraded vacuum device for boiling sugar massecuite improves overall hydrodynamic condition at the bottom of the device, which in turn improves the quality of the product reduces the cost of cooking process and reduces the crystallization process by improving the general conditions of heat.