Перегляд за Автор "Гринюк, Олег Юрійович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Бальнеологічні ресурси Поділля як передумова розвитку рекреаційно-туристської діяльності в регіоні(2018) Мушинська, Юлія; Гринюк, Олег ЮрійовичРозкриті питання наявних бальнеологічних ресурсів Поділля, та їх вплив на розвиток рекреаційно-туристичної діяльності в регіоні. The questions of the existing balneological resources of Podillya, and their influence on the development of recreational and tourist activity in the region are discussed.Документ Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практики(2017) Антоненко, Ірина Ярославівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Безпала, Ольга Василівна; Божук, Тетяна; Бондар, Наталія Петрівна; Бугаєва, Олена; Вітряк, Оксана Павлівна; Гембець, Алла Вікторівна; Головко, Ольга Миколаївна; Гринюк, Олег Юрійович; Грянило, Анжеліка Василівна; Заварзіна, Валерія; Зваричук, Едуард Олександрович; Іванов, Андрій Миколайович; Казанцева, Катерина Анатоліївна; Калмикова, Ірина Семенівна; Ковешніков, Володимир Сергійович; Мазурець, Роман Русланович; Масляк, Петро Олексійович; Марцин, Тетяна Олександрівна; Меліх, Олена Олександрівна; Мельник, Ірина Леонідівна; Нездоймінов, Сергій Георгійович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Поколодна, Марія Миколаївна; Руднєва, Марина Григорівна; Саркісян, Ганна Овсепівна; Сологуб, Юрій Іванович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Ткаченко, Любов Володимирівна; Хорохоріна, ВалеріяВикладено сучасні підходи до сутності, соціально-економічних функцій та особливостей розвитку еногастрономічного туризму, оцінки туристичного потенціалу кулінарних традицій, типових продуктів, страв і напоїв, харчової поведінки населення різних регіонів України. Досліджено міжнародний досвід розвитку винного та гастрономічного туризму. Представлена проблематика інноваційних засад формування туристичних продуктів з урахуванням потенціалу еногастрономічного туризму в Україні та регіонах. Modern approaches to the essence, socio-economic functions and features of the enhastronomy tourism development , the tourist potential of culinary traditions estimation , typical products, dishes and beverages, and food behavior of the population of different regions of Ukraine are presented. The international experience of wine and gastronomic tourism development is explored. The problem of innovative principles of tourism products formation taking into account the potential of enogastronomic tourism in Ukraine and regions is presented.Документ Налагодження взаємовигідної співпраці туроператора з іноземними партнерами(2018) Вишняк, Вероніка Олегівна; Гринюк, Олег ЮрійовичНалагодження взаємовигідної співпраці туроператора з іноземними партнерами має вагомий вплив на формування, просування та продаж туристичного продукту туроператором. Setting up mutually beneficial cooperation between tour operator and foreign tourists partners have a significant influence on the formation, promotion and sale of tourism product tour operator.Документ Проблеми розвитку релігійного туризму в Карпатському регіоні(2018) Жура, Аліна; Гринюк, Олег ЮрійовичДосліджено географічні аспекти зосередження релігійних об’єктів в Карпатському регіоні. Geographical aspects of concentration of religious objects in the Carpathian region are investigated.Документ Розробка пішого туристичного походу I категорії складності в Сумській області(2018) Заярна, Анна; Гринюк, Олег ЮрійовичРозкриті організаційні особливості туристичного походу в межах Сумської області. The organizational features of a tourist campaign within the Sumy region are revealed.Документ Розробка пішого туристичного походу І категорії складності у Львівській області(2018) Полько, Катерина; Гринюк, Олег ЮрійовичРозроблений піший туристичний похід І категорії складності в Львівської області. A hiking tour of category I and complexity category in Lviv region was developed.