Перегляд за Автор "Гриценко, Артем Юрійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Напівкопчена ковбаса з м’яса птиці(2011) Пасічний, Василь Миколайович; Проворова, Тетяна Ігорівна; Гриценко, Артем Юрійович; Мороз, Олена ОлексіївнаРозроблена напівкопчена ковбаска з м’яса птиці, що включає м'ясо куряче, кухонну сіль, яка відрізняється тим, що додатково містить свинину напівжирну або нежирну, сало, зародки пшеничні, сухе молоко, комплекс харчових добавок на основі цукрі. Half-smoked sausage developed with poultry, including chicken meat, table salt, wherein further comprising a bold or lean pork, bacon, wheat germ, dry milk, complex food additives on sugar.