Перегляд за Автор "Грицкевич Анастасія Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз сучасної технології Sous Vide із використанням українських гідробіонтів(2023) Грицкевич Анастасія Олександрівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаМета даної роботи - удосконалення технологій страв з гідробіонтів шляхом збереження повноцінних білків, вітамінів, мінеральних речовин для максимально-можливої засвоюваності та отримання максимуму користі зі страв, а також покращення смакових та ароматичних властивостей завдяки використанню техніки приготування «Sous vide». Було вирішено удосконалювати страву французької кухні «Ескарго по-бургундски» в український інтерпретації.