Перегляд за Автор "Гуриненко, Тетяна Михайлівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання молочної сироватки в технології хлібного квасу(2012) Гуриненко, Тетяна Михайлівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичОдним з перспективних напрямків удосконалення технології хлібного квасу є використання нетрадиційної сировини, зокрема — молочної сироватки, яка є побічним продуктом виробництва сирів твердих сичужних, кисломолочних та казеїну. За рахунок переходу майже 50 % сухих речовин молока сироватка містить білкові азотисті сполуки, вуглеводи, мінеральні речовини, органічні кислоти, макро- і мікроелементи. One of the promising directions of improving the technology of bread kvass is the use of unconventional materials, in particular - the whey that is a by-product of cheese production of hard rennet, dairy and casein. Due to the transition almost 50% of milk solids containing whey protein nitrogenous compounds, carbohydrates, minerals, organic acids, macro- and micronutrients.