Перегляд за Автор "Гуріна, Олександра"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективність використання солодового сусла із різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу для ферментованих напоїв на молочній основі(2015) Гуріна, Олександра; Кошова, Валентина Миколаївна; Чепель, Наталія ВасилівнаДля досягнення бажаних рівнів зростання біомаси пробіотичних культур Lactobacillus spp. та Bifidobacterium spp.у технології ферментованих напоїв на молочній основі вважається доцільним додавання солодового сусла з різної зернової сировини у якості пребіотичного комплексу. To achieve the desired levels of growth of biomass of probiotic cultures of Lactobacillus spp. and Bifidobacterium spp.in the technology of fermented dairy based drinks is considered to be appropriate the addition of malt wort with different grain raw materials as preboring complex.