Перегляд за Автор "Деркач, Марія Іванівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Йогурт на основі пряженого молока(2022) Деркач, Марія Іванівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаКисломолочні продукти вважаються найбільш розповсюдженими продуктами на ринку харчових продуктів. Особливим попитом користуються продукти з пряженого молока, які відрізняються оригінальними органолептичними показниками Їм притаманний кремовий колір та горіховий присмак за рахунок реакції Майяра – комплексної реакції амінокислот і молочного цукру - лактози.Документ Проект цеху по виробництву пряжених незбираномолочних продуктів потужністю переробки молока 35 т за зміну(2021) Деркач, Марія ІванівнаДокумент Розробка нового виду йогурту на основі пряженого молока(2021) Деркач, Марія Іванівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаКисломолочні продукти користуються підвищеним попитом серед споживачів за рахунок привабливих та яскраво виражених кисломолочних смаку та аромату. Зокрема, продуктам з пряженого молока притаманні оригінальні органолептичні показники – горіховий присмак пастеризації, кремовий колір та підвищена солодкість, які формуються за рахунок реакції Майяра – комплексної реакції між білками та лактозою, що протікає в декілька стадій. Способи інтенсифікації процесу пряження молока поки що мало вивчені. Зокрема, білоруські вчені обгрунтували скорочення тривалості процесу пряження молока шляхом коригування його вуглеводного складу.Документ