Перегляд за Автор "Дижечко, Д. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження водопоглинальної здатності борошняних композицій(2000) Дижечко, Д. Ю.; Камбулова, Юлія Вікторівна; Сафонова, Ольга Миколаївна; Перцевой, Федір ВсеволодовичРозглянуто питання про можливість регулювання водопоглинальної здатності борошняних сумішей на основі ячмінного та пшеничного борошна шляхом введення харчових добавок. Зменшення водопоглинальної здатності за сумісним введенням ацетату натрію і гліцерину є позитивним фактором, який дозволяє регулювати функціональну дію борошна, отже стабілізувати технологічний процес і одержувати високоякісну продукцію з використанням борошна високого виходу. Consider the possibility of regulating waterabsorbing properties of flour mixes on the basis of barley and wheat flour by supplementation. Reduction waterabsorbing properties from the joint introduction of sodium acetate and glycerin is a positive factor, which allows adjusting the functional effects of flour, therefore stabilize the technological process and get high quality products using flour high output.