Перегляд за Автор "Дорошенко, Є. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив фруктово – овочевого пюре на структурні властивості збивних цукерок(2010) Дорошенко, Є. В.; Коваленко (Лисогор), Олена Артурівна; Свідерко, О. В.; Семчишин, Б. Р.; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина ОлексіївнаРозроблено нові пектиновмісні пасти на основі яблучної, морквяної, та гарбузової сировини. В овочевій сировині здебільшого міститься низькоетерифікований пектин, який має певні властивості: здатність утворювати гелеві структури у присутності іонів полівалентних металів. Низькоетерифікований пектин є активним радіопротектором, детоксикантом, що надає йому можливості використання як дієтичної добавки, а також у виробництві продуктів оздоровчого та профілактичного призначення. The new pektynovmisni paste from apple, carrot and pumpkin raw materials. In the vegetable raw materials mostly contain low-etherification pectin, which has certain properties: the ability to form a gel structure in the presence of polyvalent metal ions. low-etherification pectin is active radioprotectors detoxifier, which gives him an opportunity to be used as dietary supplements, as well as in the production of health and preventive purposes.Документ Оптимізація композиції фруктово-зернових сумішей (мюслів) з використанням симплекс-методу(2012) Махинько, Людмила Василівна; Махинько, Валерій Миколайович; Дорошенко, Є. В.Стаття присвячена проблемі удосконалення складу фруктово-зернових сумішей швидкого приготування (мюслів). Методами лінійного програмування (симплекс метод) оптимізовано склад фруктово-зернових сумішей за показниками вартості та калорійності. Запропоновано зернові композиції з сировини, наявної на ринку, а також з додаванням різних видів сушених фруктів. The article is devoted to the problem of improvement of the structure of fruit and cereal mixtures of fast preparation (muesli). The methods of linear programming (simplex method) is optimized composition of fruit and cereal mixtures on indicators of the value and calories. Offered grain composition of the raw materials available on the market, and also with the addition of various kinds of dried fruit.Документ Розробка сумішей пластівців, збагачених за хімічним складом, з використанням сушених фруктів, ягід та горіхів(2011) Дорошенко, Є. В.Вивчено властивості основної сировини для виробництва мюслів. Підібрано компоненти, однорідні за розміром та фізико-хімічними властивостями. Розроблено суміші зі збалансованим хімічним складом. The properties of the basic raw material for the production of muesli. Selected components that are uniform in size and physico-chemical properties. Developed mixture with a balanced chemical composition.