Перегляд за Автор "Дущенко, Віктор Павлович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання методу електроаналогії для дослідження кінетики коефіцієнта теплопровідності тіста-хліба в процесі випікання(1972) Дущенко, Віктор Павлович; Буляндра, Олексій Федорович; Лісовенко, Олексій Тимофійович; Вербицький, Борис Ілліч; Тарапов, В. А.У комплексі технологічних задач внутрішнього теплоперенесення при різних гідротермічних процесах обробки харчових продуктів важливу роль відіграє аналіз пошарового вимірювання ефективних коефіцієнтів теплопровідності . Така інформація становить значний практичний (з метою спрямованого регулювання технологічного процесу) і теоретичний інтерес для аналізу механізму внутрішнього теплоперенесення. In the complex technological challenges of internal heat transfer at different hydrothermal processes food processing plays an important role layering analysis of measurement of effective thermal conductivity. Such information is of considerable practical (for directional control of the process) and theoretical interest for the analysis of internal mechanism of heat transfer.Документ Приклад теплового розрахунку термо радіаційних сушильних установок харчової промисловості(1970) Буляндра, Олексій Федорович; Дущенко, Віктор Павлович; Кучерук, Іван МитрофановичРозглянуто сушіння скибочок сухарних плит здобних сухарів сорту Вершкові. Скибочки сухарних плит піддавали двосторонньому опроміненню за допомогою інфрачервоних випромінювачів. We consider slices dry rusks plates butter crackers grade cream. Slices of rusks plates subjected to bilateral irradiation using IR emitters.Документ Про тепловий розрахунок терморадіаційних сушильних установок харчової промисловості(1970) Буляндра, Олексій Федорович; Дущенко, Віктор Павлович; Кучерук, Іван МитрофановичОстаннім часом для інтенсифікації технологічних процесів термообробки харчових продуктів дедалі ширше застосовується ІЧ випромінювання. Проте дальше розширення застосування ІЧ випромінювання гальмується через недостатню розробку теоретичних основ комплексу процесів терморадіаційного сушіння харчових продуктів і методики теплового розрахунку терморадіатипнх установок. Пропонується методика теплового розрахунку терморадіаційних сушильних установок. Lately for intensification of technological processes of heat treatment of food products ICH of radiation is all wider used. However braked further expansion of application of ICH of radiation is through the underexploitation of theoretical bases of complex of processes of the termoradiaciynogo drying of food products and method of thermal calculation of the termoradiatipnkh settings. The method of thermal calculation of the termoradiaciynikh dryings settings is offered.