Перегляд за Автор "Дяченко, Ольга Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив цукрового діабету на харчування людини(2022) Дяченко, Ольга Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаОсновними принципами лікувального та правильного харчування при цукровому діабеті є збалансованість кількості білків, жирів і вуглеводів. Харчування при діабеті для кожного є строго індивідуальним і визначається лікарем в залежності від типу захворювання. Проте їжа повинна прийматися приблизно рівними порціями 5-6 разів на день, а її добова кількість має покривати енергетичні потреби хворого, не перевищуючи їх. Аналізуючи наукову літературу з даного питання було виявлено що, все ж таки існують однакові для всіх хворих вимоги, згідно з якими визначено, які продукти можна їсти, а які слід обмежувати.Документ Принцип кольорового кодування при впровадженні системи HACCP у закладах ресторанного господарства(2023) Винник, Вікторія Віталіївна; Дяченко, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан ВолодимировичСистема кольорового кодування легко впроваджується у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) і має безліч переваг для поліпшення гігієнічних умов у рамках програм-передумов HACCP. Застосування професійного інвентарю різних кольорів мінімізує ризик перехресного забруднення в ЗРГ, покращує безпечність сировини, напівфабрикатів, харчової продукції. The color coding system is easily implemented in the restaurant industry and has many advantages for improving hygienic conditions within the framework of HACCP prerequisite programs. The use of professional inventory of different colors minimizes the risk of cross-contamination in the food processing industry, improves the safety of raw materials, semi-finished products, and food products.