Перегляд за Автор "Діанова, Н. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробів(2003) Дробот, Віра Іванівна; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Яценко, Н. П.; Діанова, Н. Ю.В статті приведені результати досліджень впливу соєвого білково-жирового збагачувача на якість кексів. Вивчено структурно-механічні властивості тіста для кексів при введенні в рецептуру різної кількості соєвого білково-жирового збагачувача. Показано, що цей збагачувач у кількості не більше ніж 5 % до маси готових виробів поліпшує якість кексів і продовжує тривалість зберігання. The results of studies of the effect of soy protein-fat enricher on muffins quality were submitted. Structural and mechanical properties of the muffins pastry when administered in it various amount of soy protein-fat enricher were studied. It is shown that the enricher in amount of not more than 5% by weight of the finished product improves the quality muffins and prolongs storage life.