Перегляд за Автор "Ейсмонт, Анна Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання гідроколоїду в технології збивної солодкої страви(2021) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Ейсмонт, Анна ОлександрівнаВикористання харчової емульсії у комплексі з гідроколоїдом і овочевими порошками дозволяють покращити споживні властивості солодких збивних страв при забезпеченні відповідної структури. Даний комплекс являє собою напівфабрикат для створення кулінарної продукції широкого асортименту. The use of food emulsion in combination with hydrocolloid and vegetable powders can improve the consumer properties of sweets whipped dishes while providing the appropriate structure. This complex is a semi-finished product to create a wide range of culinary products.Документ Стан пожежної безпеки в Україні(2018-04) Ейсмонт, Анна Олександрівна; Володченкова, Наталія ВалеріївнаУ роботі проведено моніторинг інформаційного матеріалу по стану техногенної та пожежної безпеки, в Україні. Аналіз проводився методом статистичної обробки інформації та порівняльного аналізу. Результати свідчить, що статистика пожеж та наслідків від них значною мірою є відбитком стану економіки держави, політичних, соціальних і демографічних процесів, що відбуваються у суспільстві, як наслідок, ситуація з забезпеченням пожежної безпеки залишається складною. The paper monitoring information material on the state of technological and fire safety in Ukraine. The analysis was carried out by the method of statistical information processing and comparative analysis. The results show that the statistics of fires and their consequences to a large extent reflect the state of the state's economy, political, social and demographic processes taking place in society, and as a result the situation with the provision of fire safety remains difficult.