Перегляд за Автор "Загоруй, Ніна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Оптимізація параметрів екстрагування фенольних сполук плодів айви(2014) Загоруй, Ніна; Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія ДжанівнаЕкспериментально встановлено параметри екстрагування фенольних сполук з плодів айви, що дозволяє оптимізувати параметри процесу. Екстракти айви мають значний вміст фенольних сполук і можуть використовуватись для створення дієтичних добавок, проте потребує більш детального дослідження їх хімічний склад і біологічна активність. Experimentally determined parameters extraction of phenolic compounds from the fruit of a quince, which allows to optimize the process parameters. Extracts of quince with a significant content of phenolic compounds and can be used to create dietary supplements, however, requires a more detailed study of their chemical composition and biological activity.