Перегляд за Автор "Залуцький, Ярослав Миронович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва молочного морозива (Патент на корисну модель № 18763)(2006) Хомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Фещенко, Галина Петрівна; Лезенко, Галина Олександрівна; Попова, Інна Вадимівна; Рибак, Ольга Миколаївна; Залуцький, Ярослав МироновичСпосіб виробництва молочного морозива, що включає приготування суміші, її пастеризацію, охолодження, визрівання, фрезерування та фасування й загартовування морозива, який відрізняється тим, що додатково у суміш перед пастеризацією вносять 1,2-1,4мас.% цикорної крупки, подрібненої до розмірів 120-160 мкм.