Перегляд за Автор "Захарченко, Віталій Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб визначення загальної пористості хлібобулочних та бісквітних виробів (Деклараційний патент на винахід № 43027)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Захарченко, Віталій Олександрович; Камбулова, Юлія ВікторівнаСпосіб визначення загальної пористості хлібобулочних і бісквітних виробів, що складається з відбору стандартної виїмки з відомим об'ємом, знаходження маси виїмки шляхом зважування на аналітичних вагах, розрахунку загальної пористості, який відрізняється тим, що для реалізації цього способу використовують циліндричний ніж і два об'ємних дна до нього, за допомогою якого відбирають виїмку м'якушки, просочують її інертною рідиною, наприклад гасом, ксилолом або рослинним маслом, зважують і знаходять масу інертної рідини або обсяг пір. A method for determining the total porosity of bakery products and biscuit comprising selecting a standard recess with a known volume, weight determination recess mc by weighing on an analytical balance, calculating the total porosity, which is characterized in that for carrying out the method using the cylindrical knife and two surround bottom to thereto by a recess which taken crumb, it was impregnated with an inert fluid such as kerosene, xylene, or a vegetable oil are weighed and weight of inert liquid and the pore volume.Документ Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 42270)(2001) Сафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Захарченко, Віталій Олександрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Савранська, Рита Наумівна; Чуйко, Людмила ОлексіївнаСпосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно- цукрово-масляної збитої маси, замішування з борошняною сировиною, випікання, охолодження та вистоювання, який відрізняється тим, що на етапі замішування тіста як борошняну сировину використовують борошняну композицію, яка включає борошно тритікале і борошно ячмінне у співвідношенні 1 : 3 та добавки-покращувачі – 0,3 – 0,4 % хлориду натрію та 0,3 – 0,4 % ацетату натрію до маси всього борошна, яке використовується. A method for producing semi-finished biscuit oil, which includes preparation of the egg-sugar-oil-whipped egg masses, mixing with raw flour, baking, cooling and left standing, wherein, the step of kneading raw materials like flour used dissolved flour composition which comprises tritikale flour and barley flour in the ratio 1 : 3, enhancers and additives – 0,3 – 0,4% sodium chloride and 0,3 – 0,4 % sodium acetate weight of the total flour used.