Перегляд за Автор "Захарченко, К. С."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення кріоскопічної температури сумішей морозива(Херсон: Гринь Д.С., 2012) Масліков, Максим Михайлович; Захарченко, К. С.; Козоріз, В. С.За допомогою розробленої установки визначено кріоскопічні температури сумішей морозива класичних та нових видів за модифікованою методикою. Доведено необхідність застосування безпосереднього вимірювання кріоскопічної температури сумішей морозива через значні розбіжності у значеннях, розрахованих за різними методиками. Cryoscopic temperatures of ice cream mixes classical and new types defined using the developed installation with the modified procedure. The need for direct measurement of ice cream mixtures cryoscopic temperature proved due to significant differences in the values calculated by traditional techniques.