Перегляд за Автор "Заінчковська, Ірина Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Система управління безпечністю харчових продуктів(2016) Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович; Заінчковська, Ірина АнатоліївнаСистема управління якістю продукції підприємств є одним із основних важелів забезпечення ефективного управління якістю. З розвитком господарських відносин, на нашу думку, актуальними залишаються питання, пов’язані з їх аналізом. The quality management system of production enterprises is one of the main levers for effective quality management. With the development of economic relations, in our opinion, are relevant issues connected with their analysis.Документ Управління проектами з впровадження інформаційних систем(2012) Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Заінчковська, Ірина АнатоліївнаУ статті розглядаються практичні аспекти управління проектами з впровадження інформаційних систем, фази проекту та їх результати. Удосконалено класифікацію проектів з впровадження інформаційних систем в залежності від критеріїв терміну реалізації проекту, обсягу, проектної групи (команди), методології впровадження. Для успішного впровадження інформаційної системи потрібно базувати проект на чіткому дотриманні методології, контролюючи кожну фазу і очікувані результати. Розподіл відповідальності, витрати на проект і зовнішніх, консультантів залежать від способу впровадження. The article deals with the practical aspects of project management implementation of information systems, project phases and their results. Classification of projects implementing information systems Depending on the duration of the project criteria, scope, project team (Commands) implementation methodology. For the successful implementation of information system should be based on strict observance of project methodology controlling every phase and expected results. Responsibility, the cost of the project and external consultants depend on the method of implementation.