Перегляд за Автор "Зуляк, Олександр Степанович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення оптимальних режимів процесу уварювання кондитерських мас з метою удосконалення конструкції ротаційного теплообмінника(2012) Вересоцький, Юрій Іванович; Бабко, Евгений Николаевич; Зуляк, Олександр СтепановичВизначено вплив геометричних форм робочих органів на рух маси в робочій камері під час процесу уварювання кондитерської маси в ротаційному теплообміннику. The effect of the geometrical shape of knives-scrapers for confectionery mass movement in the chamber during the process of boiling in a rotary heat exchanger.Документ Ротаційний теплообмінник для уварювання кондитерських мас (Патент на корисну модель №75183)(2012) Вересоцький, Юрій Іванович; Зуляк, Олександр Степанович; Бабко, Євген Миколайович; Нога, Аліна ЮріївнаРотаційний теплообмінник для уварювання кондитерських мас, який складається з чотирьох камер для уварювання кондитерських мас, які являють собою циліндричні поверхні з паровою сорочкою, в середині яких обертається пустотілий вал з розміщеними на ньому у шаховому порядку ножами-скребками, який відрізняється тим, що ніж-скребок має додаткову перегородку у нижній частині, а у верхній частині ножа-скребка по радіусу сегмента зроблено три додаткових отвори. Rotary heat exchanger for boiling confectionery masses, which consists of four cameras for boiling confectionery masses, which are cylindrical surface with a steam jacket, in the middle of a rotating hollow shaft with placed on it in staggered knives, scrapers, wherein that the knife-scraper has an additional barrier at the bottom and the top of the knife-scraper along the radius of the segment has three additional holes.