Перегляд за Автор "Калініченко, Микола Федорович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі(2015) Ярчук, Микола Миколайович; Калініченко, Микола Федорович; Хоменко, Микола Дмитрович; Скорик, Костянтин Дмитрович; Штангеєв, Костянтин Остапович; Сорокін, Анатолій Іванович; Чупахіна, В. П.Розглянуто важливість та необхідність безперервної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-технічних працівників і спеціалістів цукрових заводів. Показано, що кращих показників постійно досягають ті підприємства, на яких системно підвищують кваліфікацію персонала. It was discussed importance and necessity of continuous education and professional skills improvement of engineering manpower and specialists of sugar factories. It was shown that the best results permanently achieve enterprises where training of personal takes place systematically.Документ Коефіцієнт вилучення цукру – критерій оцінки роботи бурякоцукрового виробництва(2010) Хоменко, Микола Дмитрович; Калініченко, Микола ФедоровичВ статті зроблено анализ про роботу усіх типів дифузійних установок, виявлені проблемні питання щодо підтриманню оптимальних режимах основних параметрів роботи дифузійних установок, наведено рекомендації з їх удосконалення на основі теоретичних викладок і наукових досягнень, з метою підвищення коефіцієнта вилучення цукру, зменшення паливно-енергетичних витрат на технологічні потреби, підвищення якості цукру, зменшення собівартості цукру виробленого із цукрових буряків. The article is an analysis of all types of diffusion plants identified problematic issues to maintain in optimal conditions the main parameters of the diffusion plants, recommendations for improvement based on the theoretical conclusions and scientific advances to improve the sugar recovery rate, reduce the consumption of fuel and energy resources technological needs, improve the quality of sugar, reduce the cost of sugar produced from sugar beets.Документ Спосіб виробництва цукру та біоетанолу (Патент на корисну модель № 86054)(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Сичевський, Микола Петрович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Ярчук, Микола Миколайович; Калініченко, Микола Федорович; Сосницький, Віталій Володимирович; Лукашевич, Євген Анатолійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Шиян, Петро Леонідович; Рудаков, Володимир КостянтиновичКорисна модель відноситься до переробної промисловості, а саме до бурякоцукрового та спиртового виробництва і може бути використана при виробництві цукру та альтернативного виду палива – біоетанолу та інших паливних оксигенатів. Спосіб дозволяє зменшити експлуатаційні та енергетичні витрати в процесі комплексної переробки цукрового буряку в цукор та біоетанол. An useful model behaves to the processing industry, namely, the beet-sugar and alcohol production and can be used in the production of sugar and alternative fuel - ethanol and other fuel oxygenates. The method allows to reduce operating and energy costs in the process of complex processing sugar beet into sugar and bioethanol.Документ Інтенсифікація процесу підготовки утфелю останньої кристалізації до центрифугування шляхом електронагріву(2017) Журбицький, Юрій Михайлович; Бойко, Володимир Олександрович; Мельник, Biктоp Андрійович; Прядко, Микола Олексійович; Хомічак, Любомир Михайлович; Калініченко, Микола Федорович; Баскевич, С. П.; Суховій, Т. А.Наведені перевагиінтенсифікації процесу підготовки утфелю останньої кристалізації до центрифугування шляхом електричного нагріву. The advantages of intensifying the process of preparation of the last crystallization of the cemetery to centrifugation by means of electric heating are given.