Перегляд за Автор "Карпова, Тетяна Олексіївна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво галактину з кролячого м'яса(2010) Карпова, Тетяна Олексіївна; Гулик, Христина Мирославівна; Довженко, Сергій Олександрович; Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаУ зв’язку зі скороченням ресурсів основних видів м'ясної сировини, актуальною стає проблема не тільки її раціонального використання, але й залучення додаткових сировинних джерел в Україні. Використання кролятини й зайчатини при виготовленні галактину дає можливість розробити делікатесний продукт із заданим фізико-хімічним складом та досягти оптимальних показників якості продукту. In connection with reduction of the resources of the basic kinds of raw meat urgent problem not only of its rational use, and attraction of additional sources of raw materials in Ukraine. Using rabbit and hare in the manufacture of galaktin gives the opportunity to develop a delicatessen product with specified physical-chemical composition and achieve optimum product quality.Документ Галантин (Патент на корисну модель № 53095)(2010) Пешук, Людмила Василівна; Карпова, Тетяна Олексіївна; Гулик, Христина Мирославівна; Довженко, Сергій ОлександровичВ основу корисної моделі покладена задача вдосконалення якісних показників м’ясного продукту, до якого додається білок тваринний, що дає можливість отримати продукт із заданими органолептичними та фізико-хімічними властивостями. The basis of the utility model assigned the task to improve quality indicators meat product to which animal protein is added, which allows to obtain a product with desired organoleptic and physico-chemical properties.