Перегляд за Автор "Карпович, Микита Віталійович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження впливу ферментативної обробки на стан білків(2022) Карпович, Микита Віталійович; Топчій, Оксана АнатоліївнаВ умовах дефіциту сировини і прагнення виробників до її максимального використання, пошук шляхів залучення у виробництво харчової продукції побічних ресурсів, що містять білок, життєво важливий. Раціональне використання колагеномісткої сировини шляхом переробки побічних продуктів може стати вирішенням проблеми білкової недостатності, а також підвищити економічну привабливість тваринництва. In the conditions of the shortage of raw materials and the desire of producers for its maximum use, search for ways to involve in the production of food products by-products containing protein vital. Rational use of collagen-rich raw materials by processing by-products can be a solution to the problem of protein deficiency, as well as increase the economic attractiveness of animal husbandry.Документ Ефективність використання рослинної сировини для збагачення м'ясних хлібів(2021) Верченко, Михайло Дмитрович; Карпович, Микита Віталійович; Топчій, Оксана АнатоліївнаЗапропоновано технологію одержання м’ясних хлібів з використанням білково- вуглеводної композиції на основі молочного білку та клітковини, в результаті чого стабілізуються реологічні характеристики фаршу та покращуються органолептичні показники. The technology of obtaining meat loaves using a protein-carbohydrate composition based on milk protein and fiber is proposed, as a result of which the rheological characteristics of minced meat are stabilized and the organoleptic indicators are improved.Документ Перспективи використання рослинних білків для збагачення напівфабрикатів(2021) Карпович, Микита Віталійович; Топчій, Оксана АнатоліївнаНа сьогодні актуальним є питання підвищення рівня білкового забезпечення в харчуванні, адже білок відповідає за нормальний розвиток і функціонування людського організму, є незамінним джерелом амінокислот, виконує роль будівельного матеріалу в процесі розвитку клітин і обміну речовин в організмі. Розробка м’ясних продуктів які містять рослинні білки забезпечує оптимальне поєднання тваринних і рослинних ресурсів. Today, the question of increasing the level of protein supply in food is relevant, because protein is responsible for the normal development and functioning of the human body, is an irreplaceable source of amino acids, and plays the role of a building material in the process of cell development and metabolism in the body. The development of meat products that contain plant proteins provides an optimal combination of animal and plant resources.Документ Стратегічне управління джерелами фінансового забезпечення операційної діяльності підприємства(2021) Карпович, Микита Віталійович