Перегляд за Автор "Кепканов, Юрій Анатолійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи застосування гуміарабіку при створенні нового асортименту кондитерських виробів(2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Кепканов, Юрій АнатолійовичНаведені функціонально-технологічні властивості гуміарабіку в якості харчової добавки в технологіях кондитерських виробів. Представлений асортимент добавок на основі натурального гуміарабіку, розробленого французькою компанією «NEXIRA». Зроблено висновок про доцільність застосування різних видів гуміарабіку при виробництві кондитерських виробів. Functional and technological properties of gum arabic as a food additive in technologies of confectionery are given. The range of additives based on natural gum arabic developed by the French company "NEXIRA" is presented. It is concluded that it is advisable to use different types of gum arabic in the production of confectionery.